Lycka....

Lycka är att få spendera mitt liv tillsammans med er! Även om två av er stundvis är någon annanstans så finns ni alltid kvar hos mig och oss ändå! :) Jag har haft en supermysig helg och med tanke på allt gulligt som man fått höra under helgen så har ni det också! :) 
 
 
Just nu har jag gett upp idén med att sova för en stund framåt... Jag har sura uppstötningar och så håller lillebror på att sparka ur revbenen ur min kropp, åh vad det är bäst för dig att du är fruktansvärt söt eller har otroligt små fötter och händer!...<3
 
Det fick bli lite mackor tills att han lugnat ner sig en aning :) Bordet är nu dukat så gott som det går inför imorgon bitti, väskorna är packade, kläderna är valda och ytterkläderna är framtagna i hallen. Imorgon kan inget gå fel! ;D Jag ser organisering och framförhållning som en sport! :) Sen gör ordning en lugnare och alla förtjänar en lugn och bra morgon!... Imorgon så blir det att ringa läkaren, pyssla i sovrummet och hämta hem barnen tidigt. Båda ville hem direkt efter skolan så det ska vi ordna. Storkorven har träning och lillkorven har läxor som ska läsa. :)
 
kram och god natt, ska försöka att sova igen...NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR