När kvällen infinner sig...

Idag har jag haft en Linda-dag och bara gjort det som fallit mig in. Jag började som sagt med att möta upp min sambos kusin och hans lilla guldklimp. Hon utrustades till tänderna och är nu kittad inför hösten! ;D Efter det så åkte jag bort till min lillebror och gluttade runt lite i Sundbyberg, fikade och kollade upp lite mer info åt honom för ett kommande medlemskap på SATS :D
 
Sen åkte jag in mot stan och bara strosade runt. Det blev en massa höstnytt de fina tjejorna, pappa fick också lite höstpresenter och lillebror fick allt han behöver. Tjejorna fick toppar, underkläder, strumpor, jeans, skötbädd, mössor, leggings, armband, sovkläder, träningskläder m.m en massa nytt helt enkelt! :)
 
Och åt lillebror så samlade jag ihop ett axplock av lite allt möjligt som kommer att behövas den första tiden. Nappar, nappflaskor, dregglisar, badbalja med liggdel, speldosor, sängmobil, skötväska, hjulskydd, lås, första hjälpen-kit, pysventil m.m. så nu är även han kittad och klar! :)
 
Om jag köpte nått till mig själv?... Vad är det får påhitt?!!! haha
 
Först var tanken att vi skulle åka till Ullared men vi har som sagt typ allt. Och typ det bensinen kostar upp och ner är typ det som vi kommer att "spara" ifall vi hade handlat där. Jag är inte jätte pepp på att jaga kronor och nu får jag ändå allt med 15% rabatt och så värst mycket kan det inte skilja sig åt.
 
Okej om man kanske inte hade köpt nått alls än och vill ha allt under samma tak och inte kunnat köpa saker till bebis för 15-20% som vi har kunnat, fine. Men blotta tanken på MIN sambo inne på Ullared..... Ikea och Willys är liksom prövning nog. Det kan ju liksom vara trevligt om vi fortfarande är tillsammans när bebis väl vill komma ut! ;D
 
Nu ska jag mysa vidare! <3
 
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR