Nu är barnrummet klart! ....

Många lager med färg senare så är det i alla fall klart! :) ..och noga har det gjorts. Ingen brådska här inte! ;D I förmiddags blev rummet helt klart och snart så blir det en vända eller två på styleroom.se för att suga åt mig lite idéer och inspiration för hur allt skulle bindas ihop rent stilmässigt.
 
Så här der det ut nu! :)
 
 
 
 
 
 
 
Det som är kvar att göra i rummet är att det eventuellt ska in en byrå, vet inte hur mycket jag kommer vilja ha tillgängligt jämt. Sen ska det in en grå fåtölj i hörnet vid sängen som det ska ligga en fluffig pläd i och bredvis så ska det stå ett avställningsbord. Sen ska det upp nått väggord och givetvis en fotovägg på vår lilla guldklimp. Har dock hört att det är bra om han finns först! ;D Denna gång så blir det som på bilden. Vita ramat utan passé-partout samt svartvitt.
 
Kommande inköp och fix i lillens rum...
 
 
Det kommer att bli så bra så! Lillen kommer ju mest att vara inne hos oss i början ändå så det är ingen stress med att bli klar där inne på en gång heller. Vi tar det lite då och då och mysfixar lite när vi känner för det! :)
 
kram kram 
//Linda
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR