Snart regnar det väl in....

Ja, undra om det någonsin kommer att sluta regna? Jag minns inte ens hur det brukade vara innan utan allt regn. Barnen är i alla fall kittade till tänderna och kommer inte att bli blöta idag, det är det enda som känns bra med denna dag. Helst hade jag bara velat låta dem vara hemma och kolla på film och slippa vara ute alls idag, men så kul ska vi inte ha det.
 
Elin hatar raster. Och hon är jättebesviken över att det är 4 år kvar tills nästa val för hon vill att man ska ta bort rasterna helt. Sen hatar hon syslöjd som hon ska ha idag, pga sin lärare. Jag tog upp det igår när hela klassen påpekade samma sak. När man går i 3:an och är 9 år så ska man inte hata varken lektioner eller lärare, man ska vilja lära sig och vilja vara i skolan. Så är det bara. Och hatar man ämnen i så låg ålder så har man som skola misslyckats något så kraftigt!...Helt sjukt att man låter en omtyckt lärare gå och så tar man in ett blockmongo som inte vill ta till sig feedback eller som en verkar vilja lära barn nya saker bara för att denne har behörighet...och så tappar en hel klass intresse för skolan i en termin i taget...sjukt.
 
Snart ska jag till barnmorskan, vill ärligt inte ut mer idag. Man man inte ha hemkörning? haha Jag ska till Torvalla sen en snabbis och kolla på vår minsta lilla plaskis sen får jag se vad jag hittar på, nått måste jag göra i alla fall.
 
Ha en förträffligt trevlig vecka och en fin regnig onsdag! :D *Zzzz*...
//Linda
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR