Torsdag den 9 oktober...

God morgon i stugorna! (åh, nu blev jag Sälen-sugen..typiskt..haha)... Kände mig lite smått överkörd när jag vaknade imorse, antar att det blir så av vädret? Men en glad nyhet är att nu är det endast 34 dagar kvar tills vi ÄNTLIGEN(!!!) får hämta ut vagnen och allt annat för den delen också! :) 
 
Kom och tänka på att eftersom vi har en syskonvagn så kommer jag ganska på en gång få användning för sittdelen när man kommer att sno Elina från dagis! ;D *wiie* haha och sen om vi alla ska iväg tillsammans så räcker det med en vagn, skönt att vi redan har dubbla åkpåsar också. Sen kommer nog Elina tycka att det är lite intressant med en liten livs levande bebis än de dockor som hon alltid bär på och dunkar i soffbordet! ;D Hon är så stor lilla pluttis! <3 Hittade bilder på när hon var alldeles nyföding! :) 
 
 
 
 
 
 
 sen växte hon lite emellan...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och nu är hon alldeles superstor! :')...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På tal om foton så är jag strax klar med alla hundratals bilder från Turkiet resan! *phuuue* Jag fotade ju för två familjer så det blev snabbt en hel del. Sen ska jag ju försöka hinna med ca 700 bilder från Miami också! :) Nu ska jag ta och runda av här hemma och gå på vintersko-jakt samt bunkra upp med lite ullstrumpor :)
 
kram kram
 

Ååhh mitt mammahjärta smälter! Min finaste, älskade, underbara Elina!! Blir alltid lika glad och blödig när jag ser bilder på henne!
Min solstråle och mitt allt!

Tack för detta inlägg Linda! Nu kan jag jobba med ett leende idag av alla grodbilder. :) <3

Svar: Henne ska du vara stolt över! :D Finaste elina! <3 ibland gäller det att man tittar på livet från sidan för att kunna uppskatta och värdera det man har NU <3 <3 <3 Ha en fin dag så hörs vi sen fina du! <3
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR