Det är myyyyysigt att vara gravid, ta vara på tiden...

I natt blev det åter igen inte mycket sömn trots att jag gick och lade mig i tid. Inget var bekvämt och allt gjorde ont. Älskling ligger över hela sängen och jag har ett litet hörn på kanten och kan knappt andas. Så jag går runt och lägger mig på hans sida och precis då så rullar han dit så det blir precis lika lite plats där...haha!
 
Ligger jag på sidorna så känner jag sparkar ute på revbenen och ligger jag på rygg så har jag en 1,5 kg klump i mig och hoppar på alla mina organ... ja och sen var det detta med att vända på sig.. haha en gång är varken lätt eller kul och att behöva göra det 20 gånger istället för det inte roligare! ;D Men det är nu jag börjar räkna att vara gravid. Så nu är det 2,5 månad kvar som kommer att vara såhär och bara bli bättre (värre) mot slutet! ;D *wiiie*
 
Nejdå så illa är det inte. Jag ser det som en utmaning mot mig själv, hur mycket man pallar. Sen så kommer allt att bli bättre när jag sen kan vara hemma och vila. Så sista dagen denna vecka idag coh sen onsdag och torsdag närsta vecka sen är det färdig jobbat för mig. :)
Men ja, jag längtar ju lite tillbaka till mig själv...haha
 
 
och nu.....
 
 
 
Tadaaaa! haha :'D
 
Pappi

Älskling... Du är alltid lika vacker :) <3

Svar: ♡♡♡♡
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR