Fyller man 7 år så gör man!...

Ja, hur ska man enklast kunna summera denna dag?... Vi började dagen med väckning kl 06.30 för oss vuxna, fortfarande tyst i rummet bredvid (födelsedag barnets rum)...sov en liten stund till och tyckte mig höra lite rörelser och mycket riktigt, hon hade börjat piggna till. Man vill ju jättegärna in och våldgästa henne med hög sång men samtidigt så vill vi att det lilla barnet sover allt hon kan. Hon kan liksom vakna innan 06 ibland och bara MÅSTE upp och kolla på film fast hon känner sig mer slut än pigg haha.
 
Men vid kl 06.45 var det alltså dags att göra morgon denna väldigt speciella lördag! :) Så vi staplar in där med paket och allt och sjunger för fulla muggar och har presentöppning. Det var en förväntansfull och trött tjej som sken upp hela hon. Allt uppskattades supermycket och efter frukosten så har de lekt non-stop med allt! :) Det är nog första tillfället på mycket länge utan jäkleri, retning och tjafs....balsam för själen att höra dem leka så bra ihop igen! <3
 
 
 
Del 2.. frukost! Ella har sedan länge önskat sig tomtefrukost på sin födelsedag. Och fyller man 7 år hos oss och är  ett av världens bästa barn så får man självklart tomtefrukost när man fyller år! Så jag kilade ner i källaren och plockade upp juldukar, små tomtar och en större variant. Som tur är så låg jul-ljuslycktorna kvar i köpsskåpet! :) Sen var det dags för tomtegröt och pepparkaste (chai). Vi satt sååå länge och bara mös. Elin kunde inte sluta upprepa "åh vad mysigt.." och jag förstår henne för det var det! :) 
 
Sen mitt i allt så plingade 2 kompisar till dem på, det kanske bara är jag men skickar man ens som vuxen iväg sina barn för att plinga på kompisar strax efter 9 på en vanlig helg?...det är liksom inte ens lov. Om nån av våra barn vill iväg strax efter 9 så får de snällt kolla på film eller göra nått annat i några timmar till.
 
Efter frukosten och allt så tog vi en promenad bort och postade paket, Ella pantade all pant sen handlade vi det sista till helgens kalas. Skönt med lite frisk luft i detta väder! :) Efter det så har barnen lekt, jag och bejb har fixat lite hemma och bara tagit det lugnt. Allt var ju liksom redan klart så det var ju bara att börja pynta när det drog ihop sig.
 
Från att det först plingade på dörren så har det varit non-stop! :) Så som det ska vara på ett 7-årigt kalas! ;D Ella valde i år att ha ett pyjamasparty så hon har sett till att ordna "morgon frilla" och "sömnbrist" dagen till ära. :) Super fiffig idé som hon var mycket stolt över! ;D
 
 
Sedan har det lekts en massa lekar, Ella har visat alla hur man viker näckrosor med servetter (hon fick lära sig igår), det har ätits pizza och tacos, fikats, sjungits, lekts inne på rummet, hoppats i soffan (!!) <3 och kollats på film. Ella har haft ett toppen kalas och somnade sedan på stört! :) 
 
Bildbomb från kalaset;
 
(före)
 
 
 
 
 (under)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(efter) hahaha! <3
 
 
 
 
Har försökt att fånga någon av dem på bild men dessa virrevarv har ju haft annat för sig! ;D haha När en timme är kvar av kalaset så ser jag att jag har ett missat samtal av en annan mamma. Det är ju mamman till det kalas som Elin redan är 20 minuter sen till! haha Vette fasiken hur det kalaset bara trillat ut ur huvudet på oss alla!? Jag har ju till och med köpt presenten och OSA:t att hon kommer. Men jag antar att det är ett bra betyg på lilla systers kalas om man glömmer att gå på sitt eget! 
 
Så fort som ögat in i en klänning, borsta ur morgon frillan och gnugga bort de mörka ringarna under ögonen! haha :'D Sen snabbt som attans fylla i presentkorten och skynda oss iväg. Jag fick tag i mamman innan vi drog så hon har också fått sig ett gott skratt idag.
 
Jag skyller på graviditeten just nu för jag minns fan ingenting. Varför tror ni att det tar så lång tid för mig att städa? Jo, för jag glömmer heeeela tiden bort vad jag höll på med. Och lilla förtids demente Elin kan jag heller inte skylla på. För vem har hjärta nog att lägga skuld på en dement person att denne gömmer bort saker?? <3
 
Elin kom iväg tillslut, som tur var så var det ett långt kalas, men hade inte mamman ringt så vet jag inte när vi/om vi hade kommit på det! haha asså jag orkar inte! :)
 
Kalaset här hemma var i alla fall bortstädat och återställt en timme efter sista kompisen hade gått. Då hann vi även skura golven samt vända upp och ner på varenda soffkudde, rengöra och impregnera hela soffan :) Medans jag ändå var igång så tog jag även tag i förrådet och tömde ur allt. Nu är allt tillbaka vikt och ordningen är tillbaka, förvånadsvärt vilka saker man kan hitta i röran ibland.
 
Nu sover barnen sen långt tillbaka, ska ta och göra detsamma jag med. Imorgon är det kalas nummer 4 i ordningen sen får det vara för ett tag framåt! :) Hela släkten kommer för att fira Ella! :) Ska bli superkul att träffa alla små kusiner igen.
 
kram och godnatt! <3
//Linda
 
 
 



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR