Shopping i Ullared inför bebisankomst....

Då vi aldrig har varit på Gekås så är det ju ett ypperligt tillfälle att passa på nu när man ska ha barn. Det är ju många som vallfärdar dit innan för att köpa det sista och vissa handlar allt där. Vi tänkte väl åka ner någon gång i oktober. Någon som varit där och vad tycker ni är värt att köpa där?
 
 
Vi har ju typ det mesta men vi tänkte kolla in det där sista sakerna som kan vara bra att ha. Allt från badbaljor och bad-liggdel.  Våtservetter och påsar till blöjor. Dregglisar, babysitter, nappar, nappflaskor, filtar, febertermometer m.m Sen är det ju givet att kolla inredning och passa på att kolla lite julklappar.
 
 Det vi inte hittar där köper vi från barnbutiken här i Stockholm då vi ändå har rabatt på allt vi beställer.  Så vissa saker är inte billigare där men vissa "fynd" kan man säkert göra. Och jag tänker främst på allt sånt som man kanske inte ens kommer att behöva eller använda men som man inte kanske vill köpa på blocket heller.  Det är ju då as bra att köpa på ullared. Det är liksom ingen som kommer att gråta om det inte användes. ;)
 
Så hit me med era bästa tips så ska jag lägga till dem på min lista! ♡
skriv även om nått var totalt onödigt! Haha
 
Kraaaaaaam

Åh jag vill också till Ullared!

Svar: Vill ni följa med så är det bara att följa med. Jag hade väl tänkt att åka nån helg i oktober. Antingen innan eller efter lön. Man kan ju passa på att köps julklappar och allt också.
Våra vänner åkte på fredag kväll till Jönköping och sov där för att sen åka vidare tidigt och vara framme i bra tid. Vissa bor ju på hotellet där så man kan dela upp det på två dagar annars så kör man ett maraton i ett bara när man kommer. ;)

Kraaam
Linda Mark

Får se hur det ser ut för oss i oktober. Tror inte att Christer får ut så mycket pengar nu eftersom han varit pappaledig förra månaden så vi måste se så vi kan betala allt hemma innan.. Sen måste jag se hur vi jobbar. :) Men jag är bra sugen.

Svar: Jag förstår! :) Men kolla hur det ser ut. För säg om skulle åka runt den 25 oktober så är det i alla fall 2 löner, det är visserligen innan jul. Men kolla om det skulle funka och hör av er bara oavsett. :) Vi har en del här hemma med! ;) barnshopping, underbara barnmässan, renovering av barnrum, sälen resa, årsdag, 3 födelsedagar samt Robins, badrumsrenovering, och julafton! ;)
Linda Mark

Fullt upp som vanligt då :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR