Välkommen hem till oss...

Vi tog ju tag i renoveringen med badrummen precis innan vi åkte på en veckas efterlängtad semester. Allt blev klart super snabbt sen fick vi trolla lite med att få hit en plattsättare och sen en röris. Efter mycket om och men så satt kaklet på väggarna och rören var anslutna! :) Sen har allt smått få ta sin tid så man hunnit känna efter vart man vill ha allt och hur alla små detaljer ska se ut. Det enda som nu återstår är en badrumsskåps lampa och en ny toalett sits till toaletten inne i stora badrummet då vi verkar ha fått fel, igen. Seeeen så är det helt klart där inne! :)
 
Lilla toaletten
 
 
 
 
 
 
 
 
stora toaletten
 
 
 
 
 
 
 
sen får ni även se lite hall och lite sovrum! ;D...
 
 
 
 
sovrummet <3
 
 
 
 
 
 
 
 
kram kram

Gud så fint ni har det!

Svar: tack tack tack! ;D <3ha en fin dag!
//Linda
Linda Mark

Molly

Sjukt snyggt!

Svar: tack så himla mycket! <3//Linda
Linda Mark

Åh så fint ni har det! Helt i min smak :)

Svar: tack fina du! :)
Linda Mark

emma

riktigt fint!

Svar: tack så himla mycket! <3//Linda
Linda Mark

Daniela

WOW. SÅ jävla (ursäkta franskan) fint!!! :D

Svar: haha tack! :) ja, det är tur att vi ännu inte bor i hus, då hade jag haft ännu fler rum att fixa än de fem vi redan har! :S haha ;D ha en fin dag! <3
//Linda
Linda Mark

Åh gud vad fint! :D

Svar: tack så himla mycket! <3//Linda
Linda Mark

Amanda

Jag älskar hur fint ni har det! :D <3

Svar: tack så mycket fina du! ;D Du får komma förbi någon gång! <3
Linda Mark

SÅ fint du har det! :)

En liten personlig fråga, vi ska renovera om vårat badrum i våran nya lägenhet. Hur mycket kostade eran renovering av det stora badrummet? Förstår om du inte vill svara!

Önskar dig en fin dag!
Kram

Svar: Tack så himla mycket! :) Nej då det är ingen fara! :) Jag vet inte riktigt men jag drar till med 70.000 kr då det känns rätt så bekant. Men detta är för båda då vi köpt allt material samtidigt samt att allt jobb som har utförts har gjorts i båda samtidigt. Den lilla toaletten är inget som vi räknat som en kostnad då det mer eller mindre gjorts av rester från det stora. Det är så litet så arbetet där inne kostar inget, material och sånt också är också bara en bråkdel.
Men vi rev allt själva, tömde och kastade och sen har vi spacklat, satt i alla lampor, reglat taket och sänkt det, satt upp gips på väggarna och flytspacklat golven samt lagt in golvvärme.

Så det enda som hantverkarna har gjort är det som kräver våtrumsbehörighet, plattsättningen samt kopplat på allt vatten. Allt annat var klart tills de kom. När vi skickade offerter så menade vissa att de enbart skulle ha 95.000 kr för att göra allt och då har vi redan innan köpt allt material och satt upp det för ca 40.000 kr.

Så Sorry för att jag inte kunde ge nått svar. Men det hela beror på hur mycket ni kan/tänker göra själva. Att ta in för hela ligger säkert på 150.000 och uppåt.

//Linda
Linda Mark

Åh gud vad mysigt och fint ni har det! Så snyggt och stilrent!

Svar: Tusen tusen tack! ;)
Linda Mark

Amanda

Ja det tycker jag verkligen! Kommer suga in massa inspo innan jag själv ska flytta så det ser lika vackert ut hemma hos mig :D Det är bara att skicka iväg ett sms när du har tid! <3

Svar: Jag är ju 50% sjukskriven nu så jag jobbar bara onsdag och torsdag denna samt nästa vecka sen är jag helt ledig i 2 månader så tid är allt jag har! ;) hahaMen vi kan ju höras! ;)
Linda Mark

Ellen

Så himla fint! Har letat efter snygga kromade handdukskrokar och blev helt kär i era, får man lov att fråga vart de är ifrån?

Svar: tack igen fina du! :) våra krokar kommer ifrån ett märke som heter "tiger" och de finns på bauhaus, fredells och john wall så som jag har sett i alla fall. De finns även i en lite mindre variant och båda är lika snygga! :)
//Linda
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR