Well hello and good morning to you too....

Igår hade jag en grym dag på jobbet! Vi fick en massa gjort och jag körde butik hela dagen och exponerade om och hade mig. Det blir så bra så! Det är så roligt med denna mellan period då man verkligen måste tänka till lite för att få allt att gå ut jämt samt att det ska ju helst finnas en tanke bakom och se bra ut. Men jag tycker mig ha lyckats! :)
 
Nu finns det även en plan för mitt jobbande framöver. Denna vecka kör jag som vanligt samt helgen också.  Nästa vecka och veckan efter så kliver jag på min sjukskrivning och jobbar endast 2-3 dagar per vecka. Efter det så går min graviditets penning in och jag är ledig i 2 månader och sen är jag hemma i 1-2 år. 
 
Och det "roligaste" av allt är att det enda jag kan tänka på är hur barnen har svin tidiga mornar och går fulla dagar parallellt med vårt liv och då jag ändå är hemma för att man som vuxen hellre är egoistisk än att barnen ska få vara hos oss varannan vecka och låta dem spendera eftermiddagen efter skolan med mig och gå kortare dagar.
 
Ja, för om ett barn på riktigt inte klarar hela dagar i skolan och om dörren ändå står öppen så förstår inte jag vad man så gärna vill bråka om... Det har jag i och försig inte förstått på 6 år och kommer aldrig att förstå heller...
 
Nu hade det givetvis inte varit något problem om plastpappan var hemma för han är ju inte bonusmamma, det hade gått så bra så.  Men han hade å andra sidan inte besvärat sig heller har ju barnen sagt.  Men, men.. genuina prioriteringar och uppoffringar kan ju se lite olika ut och i vissa fall så existerar dem inte alls.
 
Igår var tanken att jag skulle skeda till mig lite värme sent på kvällen och sen gå tillbaka och sätta mig i vardagsrummet en liten stund till. Tror ni inte att jag somnar då?! Jo!! Haha Jag vaknar upp 3,5 timmar senare kl 01.30 med smink, kläder och hela köret!  Haha hopplös. 
 
Kul att se att så många hittade hit igår, även fast inte alla av er lämnar en kommentar så värmer det bara av att NI VET. Det är ingen dans på rosor och många gånger är det nära att det brister. Men denna gång så är det hela vägen. Och till alla er som vet om det så brukar det istället komma ett meddelande på fb eller ett samtal och sms och jag vill att ni alla ska veta att det betyder så otroligt mycket. 
 
Ni är bäst!! ♡
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR