Ännu en dag går mot sitt slut...

Sömnlöst inatt med en liten som sparkar och åt heeela natten och så fort jag försökte vrida mig till rätta så vaknade han och grät. Tjejerna lämnades i skolan sen har vi myst lite hemma innan vi mötte upp fina S nere på vårdcentralen för att passa den andra lill-skrutten en kortis. När vi var klara så gick vi hemåt och så fick jag bränna av lite på sånt som man går och bär på, och givetvis så fick jag medhåll. För vissa människor är bara helt tappade. Efter läkaren så hämtades Ella hem, vi handlade, läste läxor och har spelat och städat hennes rum.
 
 
 
Under hela veckan har Ella längtat tills torsdag, då ska hon nämligen få ta hem sin kompis igen och de har redan planerat upp vad de ska leka med så de får så mycket tid som möjligt! :)
 
Adrian har verkligen varit en solstråle hela dagen, men så trött! Han är glad, äter och somnar om och inget kan väcka honom.. haha! Vi har haft super roligt hela dagen. Dock börjar mamma-gris-influenser smyga sig på och han ska bli buren överallt. Det gick an när han var mindre men nu vid 7,5 kg sträcket så är det inte lika kul längre... :) 
 
 
 
Idag är dag 2 utan mjölkprodukter och lillen ser mycket bättre ut redan nu. Imorgon är det BVC igen men han ser mycket bättre ut redan nu, bättre än på länge! Kan erkänna att det blev svart ett tag när jag fann mig i att inte få dricka mjölk mer på ett tag eller äta ost eller smör... Men jag tänker att det för nog något gott med sig också. Kör lite deff typ med bara kött! haha
 
Nu blir det dusch och jobba lite på skönhetssömnen!
kraaam kram
 
 
Lina

Gud vilken guldklimp😘 måste ses snart👍

Svar: Det måste vi verkligen göra! :)
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR