Mjölkallergi och hemma-fix...

Efter ett samtal till BVC så fick vi komma in på en avbokad tid kl 11. Där fick vi träffa Agneta som jag tror är min väns barnsjuksköterska?... Hon var i alla fall superduktig och kunde kort och enkelt säga att det med största sannorlikhet är komjölksproteinallergi som lilleman har. Så efter att ha vägt och mätt och kunde vi även lämna med en shoppinglista till apoteket, snart kan vi öppna eget! ;)
 
Och då inget fanns på vårt apotek här hemma så fick vi åka tillbaka till handen igen... Vi som var där nyss för bara några timmar sedan. Det blev lite nytt till medicinlådorna och så hittade vi även två superfina bikinisar till tjejorna. Så nu har dem 2 nya var inför alla våra badbesök på standen, äventyrsbaden och till semestern! De fick en varsinn av den vita/rosa och sen fick Ella den turkosa och Elin fick en ny USA bikini i hennes storlek! :)
 
 
  
 När vi var klara så åkte vi och hämtade Ella vid kl 14, hon hade haft en riktig toppendag igen! :) Hon gjorde läxan så fort vi kom hem  och så har vi spelat lite kalaha. Jag fotade även det sista av barnens urväxta kläder, så nu är det alla deras fina sommarklänningar, linnen och jeansshorts i storlek 98-122 som ska väck. Alla deras nya och urväxta skor fick åka i myrornas-lådan, orkar faktiskt inte. Så nu blir någon i världen glad i alla fall.
 
När det var klart så satte vi fart med maten. Ella hjälpte till med hela middagen, så duktig! Tanken är att om hon får hjälpa till mer så kanske detta med mat blir lättare för henne. Vid halv fyra tiden ringde pappi och sa att han slutat och var på väg hem. Ja, nytt jobb kanske inte var så tokigt trots allt! :)
 
Strax därefter så ramlade storasyster in och gjorde läxor, packade idrottskläder och storstädade sitt rum! (plötsligt händer det??) Efter maten åkte pappi och Elin och fixade till hennes glasögon som sitter helt snett, jag och Ella kollade på film och sen var alla hemma igen och det var dags att sova. 
 
kram kram
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR