DAG 2 PÅ KRETA, SÖNDAG 9/8

Då vi inte tog med datorn så kanske de blir lite fattigt med bilder, man jag ska se om jag kan lösa ses ändå. Annars så får jag lägga in bilder i efterhand. 

Idag var vädret bättre, det är moln men varmt tills efter lunch sen spricker allt upp och så är det underbart varmt! Idag har vi varit nere på stranden och badat i de höga vågorna och sen växlat med poolen.


Efter lunch så blev det poolhäng! Barnen har fått nya cyklop och så har de dykt efter ringar på poolens botten. Adrian har plaskat hela dagen även han! :) 

Idag gick vi ut och åt lite senare än igår en det var lagom mycket folk ute då också. Idag hamnade vi på en jätte fin restaurang som låg uppe på taket, en utsikt över både stad och strand. Barne har busat massor tills maten kom och det är så kul att se barn från 8 månader- 10 år leka tillsammans! Haha de har så roligt!

Maten var heeelt insane idag med! Och mojiton idag smakade som den skulle så det slank ner några stycken. Elin åt sin första riktiga souvlaki idag och nu vill hon aldrig mer äta nått annat i sitt liv! Haha 

Efter middagen så gick vi till ett jättestort lekland utomhus som vi såg från restaurangens tak. Tjejerna busade slut på det sista i de enorma hinderbanorna och Adrian och Elina åkte en massa karusell!.... eller Adrian STOD UPP och åkte en massa karusell... Haha!

Kram kram

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR