FÖRSTA DAGEN PÅ KRETA

Då har vi avslutat den första dagen på semestern. Flygningen gick jättebra trots att en liten kille skulle vara vaken med oss andra imorse kl 04, men han är väl pepp han med? ;) 

Vi checkade ut efter en god nattssömn i de bästa sängarna och så checkade vi in och åt hotellfrukost. Flygningen gick toppen, ingen hade några problem varken start eller landning och hipps vipps så hade 3,45 Tim passerat och vi var framme. Lillen sov mestadels av resan efter lite matning, så flygresan gick över förväntan! ;)

Första dagen har spenderats med en massa bad, och Adrian blir som en liten fisk när han ser vatten! Haha han blir helt exalterad :) Vi har pysslat med rummen och försökt få fason på allas packning och komma till rätta någorlunda. Vi har även invigt vårt nya objektiv och vi är jättenöjda. Känns knäppt att vi aldrig mer egentligen kommer behöva växla objektiv mer...Vi åt middag på ett as grymt ställe! Alla 12 var supernöjda och Adrian kunde vila i vagnen några vändor. Var och en av oss var super nöjda med maten och tjejerna kastade i sig allt, toppbetyg med andra ord! Efter maten blev det lite stros och shopping, ja och mer glass så klart! 

Redan efter första dagen så vill de stanna längre haha! Så ja, bad, boende och mat får toppbetyg! :) Tjejerna är verkligen så tacksamma att de får komma iväg på semestrar hos oss. Nu blir det några timmar sömn till innan vi ska upp och köpa frukost, finns inget bättre än nybakat på morgonen!

Kram på er!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR