UTFLYKT OCH BAD

Gårdagens utflykt till Elafonissi var helt underbar! Vi kom iväg något senare än vi velat men det blev bra till slut ändå. Vi åkte sen snälla vägen genom bergen på vägen dit och via kusten tillbaka. Ni som varit på Kreta vet att det innebär hisnande vyer, otroliga berg och en massa oförutsedda saker. Båda barnen gapade typ hela vägen dit... För ja, det är helt otroligt! :) 


Väl där så har vi badat och badat heeela dagen. Vi har simmat i kristallklart vatten, gått i timglas-sand, plockat nävar med små snäckor på strandkanten (på vissa ställen så är det alltså inte sand, utan bara små snäckor som är själva "sanden".) Eftersom Elafonissi är uppdelat så har vi både badat i svalkande vatten och i vatten som blivit uppvärmt av solen.

Vi har fått med en massa häftiga bilder men de får jag lägga upp sen när vi är hemma igen. Väl på hotellet igen så blev  det dusch och så gick vi alla ut och åt. Då vi kom ut senare än andra dagar så var vårt favvo ställe fullt så vi bokade för  ikväll istället, läääängtar!

Nu ska jag sova vidare några timmar! Hoppas att ni alla har det bra

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR