Hej mitt i natten...

Tänkte bara checka in och komma med lite uppdatering! :) Allt har gått jättebra det spänner, stramar och känns tungt på brösten att andas emellanåt med det är allt. Men nej det känns inte som att jag har en 10-18 tons elefant på bröstet (vet inte ens vad en elefant väger), och nej det känns inte som att ha blivit påkörd av ett tåg. 

Jag blev hämtad kl 10.30 och fick gå mot operationssalen. Inom 10 minuter så hade de gjort mätningar och jag hade  blivit sövd. Ja, och att naturliga skäl så minns jag inget här ifrån tills upp vaket. Minns att jag blev inrullad på mitt rum och fick sätta mig upp och byta till min säng. 

Sedan dess så har jag bara sovit. Gillade att ha det släckt och har bara sovit som sagt. Mådde illa en snabb vända och fick tillslut upp min nattduksbords-låda med min spypåse men det gick över. Vill inte testa på att spy eller hosta, det klarar jag mig utan. 

Jag har fått blodtrycksfall emellanåt och försökt att få i mig dricka. Väl dags för middag så var det världens godaste kyckling och basilikapasta! Bad om att få maten skuren och då kunde jag få i mig lite, tills jag somnade igen med maten i knät! ;) så trött och slut som artist! 

Tills nu så har Örjan kommit in och tittat en snabbis och allt såg bra ut. Sen har jag sovit lite mer, testat att få på toa och gjort lite stretching, aj, aj, aj. Men det går bättre hela tiden. Vi kunde gå upp lite mer i cc för att möta de bilder jag visat. 


Så helhetsmässigt så är det något sånt är som jag är ute efter så vi gick upp lite mer i cc så jag kunde ta ett lite bredare inplantat. Det kommer att bli superbra! :)

Jag har pratat med lite nära och kära och ska strax ta nästa dos med smärtstillande. Får se om jag kan få ta hit min sambo en stund i morgon, skönt med lite sällskap. De ska ändå inte operera mer i morgon. Vi ska bara bli tillräckligt bra så vi kan åka hem. 

Det var allt för nu! 
kram på erNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR