Kvällsfunderingar...

Vi åkte till handen nu på kvällen och införskaffade en present som han ska få på morgonen innan tjejerna går till skolan och sen åker till mamma. Lite mini kalas innan det riktiga som vi planerar in tills nästa gång de kommer igen! ;) 

Efter helgen så är det inskolning för lilla farbrorn, så som han har längtat! Jag har haft seperationsångest deluxe hela veckan och ångrat mig om hela dagisgrejen och passat på att mysa och gosa så mycket jag bara fått! :) 

Kolla på julkalendern är myys!


Men samtidigt så ska det bli så fruktansvärt skönt att få nån minut för mig själv och bara få andas, ja och givetvis kunna plugga utan att behöva trolla med knäna eller behöva BÖRJA på en fredag kväll när deadline är på söndag! Detta år har varit en sann berg-och-dalbana....

Allt från den dolda mjölkproteinallergin och allt som det medförde (skjut-mig), veckor utan sömn där jag tillslut brytit ihop på golvet i hans rum av ren trötthet, stress med barnen och att stundvis känna sig ensammast i världen. 

Sen har det varit mycket bra efter att allergin kom fram och nu på senare tid så har jag återigen knappt fått sova, behlvt ta hand om mycket själv, axlat plugg, förälder åt tre (två bonus och en tazmansk-djävul), hemmet, jobb osv. Så nu är jag faktiskt bra trött... Och det tänker jag ge mig själv! Det är OKEJ att vara trött, det är INGET fel att känna så... 

Så ja, det ska bli skönt med dagis! Jag måste få lite distans kommer att tappa bort mig själv och bli knäpp annars. Jag kommer ju att plugga tills sommaren sen får jag se om det blir IHM direkt eller jobb en vända.

 Jag vet inte ännu hur det kommer att se ut för jag har aldrig fått plugga som jag "borde". Jag har lyckats få mina resultat med totalt 20 minuter nerlagd tid om dagen på att läsa och skriva inlämningar och öva till prov. Så ja det går, men inte i längden och det är fan inte roligt! :(

Så han kan lika gärna gå 3-4 dagar i veckan (om man ens får göra så) och gå till 14. Men det återstår att se, jag vill bara få andas det är allt. 

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR