Ljuset i tunneln...

Dagen idag har gått supersnabbt! Jag och tjejerna mös i soffan och så var det bara dags att gå och sova! Eller ja, jag fick hänga tvätt och plocka undan från matlagningen och sen sova.. Det fick bli min "egentid" idag. Living the dream.. 🔫😂 Men det är bara att hoppas på att det blir lite sofftid imorgon. Antagligen inte, men hoppet är det sista som överger en säger man ju ;)

Idag verkar det som att sjukdomarna är på väg härifrån. Vår lilla minitweenie tog sovmorgon och vaknade fräschare än någonsin! Hon har ätit, druckit, gått på promenad med mig i villaområdet, gjort 25 sidor i matteboken, kollat på serier, busat med sin favorit och inte mått illa eller spytt nått. Så efter två bra dagar så är hon grönstämplad! 

Lillemans öga blev ju bra redan samma dag men så vid en vilostund i dag så var andra ögat lite kladdig men inget märkvärdigt. Han är lätt röd i ena ögat och får vara hemma imorgon också, men det blir nog hela veckan för säkerhetsskull då han låter lite rosslig och snorar.


Men så länge den där vidriga spysjukan är veck så får alla snora bäst de vill! Besöket hos läkarn verkar ha gått okej och Lill-korven har haft en supermysig eftermiddag med sin mamsi. Det är ju trots allt slutet av dagen som man minns så då är det ju bättre att minnas att man flamsat runt och gråtit av skratt än att man varit hos läkaren? ;) 

Nu ska jag kolla till lilla krigaren som vaknar var 10:e minut.. Jag har ju inte sovit sedan mini-tweenien blev sjuk i söndags. Men vem behöver sömn? ;) 


Haha taget från #situationer bästa någonsin! ;DNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR