Sjukstuga....

Igår var lillen knorrig igen och när jag gick in vid 02-tiden så var han febrig också.  Två timmar senare somnade han tillslut, då hör jag ett ljud på toan som man inte vill höra... Hej spy-sjuka! Så bara upp igen och styra upp... 😷😲

Under dagen idag har jag sprungit skytteltrafik mellan badrum, sovrum och  städskåpet. Vid kl 14 så avtog det äntligen! Jag har gjort allt i min makt för att hjälpa, lindra och underlätta. Hon har kunnat få i sig dricka i alla fall och kunnat äta lite, så det går i rätt riktning.


Parallellt under dagen har jag städat här hemma, tvättat 100 maskiner tvätt, gått loss på badrummen, skrubbat allt och desinfekterat toaletter och alla handtag i hela lägenheten. Sängkläder har tvättats och täcken har vädrats.

Sen blev det lite vilda västern när dagis ringde och berättade att Adrian har fått ögonhinneinflamation, kul kul!  Jag och andra dottern skulle iväg för att kolla på luciatåg och hämta hem lillebror. Vi kom iväg till slut, och hon kunde kolla på sin lillasysters luciatåg med sin mamma och fika lite. Och jag hämtade hem Adrian och tog hand om sjukstugan här hemma. 

Imorgon blir det att springa mellan två sjuklingar. En som behöver ha allt nära tillhands och en som gillar att pilla och välta vattenglas, kul kombo! ;) 

Men båda är på bättringsvägen, inga fler toabesök sedan kl 14 för sjuklingen, förutom när de nämnde ordet "tårta" på tv:n. Lill-moffens ögon är kladdfria, dock lite svullna. Så vi kämpar på! 

Imorgon ska vi försöka oss ut i den friska luften på en lugn promenad. Det har varit helt otroligt väder idag och jag kände mig betydligt bättre när jag hann suga åt mig lite solljus!

Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR