En perfekt dag...

Idag har vi avverkat träning, elin skuttade iväg i sina nya träningskläder och från träningen kom hon med nybeställda shorts och träningstopp med lagloggan på.
 
Medans övriga familjen var iväg och badade så mötte jag upp min fina och så tog vi en promenad i det underbara vädret ner till Nedersta. Väl tillbaka igen så handlade vi mat och jag gick sedan bort till mig för att fixa lite hemma och äta lunch innan våra gäster skulle komma. Lillen sov i selen hela vägen typ då han vägrade ligga i vagnen haha! :) Jag fick ur honom och han sov vidare i en stund till, tröttmössa..
 
 
Innan fem så trillade våra gäster in med de underbara barnen! Vi har kollat på film och ätit tacos, sen har vi lekt, fikat och busat. Vi kom fram till att vi måste ses oftare, tiden går ju så fort! Men alla har så himla kul tillsammans och det är så enkelt att umgås. Så inom kort så får det bli bad och lekland med alla små troll! :)
 
Nu på kvällen så blev det mysfika och mellomys, det satt som en smäck! Nu ligger alla barn och sover och jag ska ta tag i lite saker som inte hanns med igår då jag somnade och inte blev väckt....tack, hemsk mycket tack... haha
 
När jag och Ella bakade så använde jag mig av Emilys grymma recept! ;D Det blev awsooome! 
 
 
 
Bilden är lånad från hennes blogg, kolla in! Hon har för övrigt världens sötaste dotter, världens bästa inrednings smak, en grymt fin lägenhet och tar otroligt fina bilder! ;D
 
kram kram
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR