Hur kan så mycket vilja rymmas i en sån liten kropp?...

Inatt blev det heller inte så mycket sömn, börjar vänja mig nu vid lillens nya mönster. Fick en uppiggande kommentar som gjorde att allt känns lite ljusare, nu ska jag bara vänta på sen. ;D Min urprungliga plan sket sig då det kändes som om jag blivit överkörd imorse, vi sov lite till och sen kravlade jag mig ur sängen och cirkusen var igång. Hann inte äta frukost och tåg efter tåg gick, tillslut kunde vi komma iväg för att träffa fina sandra i Sollentuna för lite lunch och mys.
 
Lillen var vaken hela vägen till tåget och somnade när vi precis var framme, normalt har han ätit och somnat om två gånger under denna tid. Men det var dååå... ;D Åt äntligen sushi för första gången på ett år, har inte vågat lita på något av ställerna som vi brukar äta på så det har fått vara helt enkelt. Sen shoppade jag lite nya träningskläder till mig och en mugg från contigo, no more cold tea at my watch! ;D Perfekt sen när man ska ut på längre promenader då den är helt spillfri och håller värmen i 4 timmar och är sjukt snygg! ;D
 
Nu på kvällen så har jag postat alla paket jag hade hemma och hann hämta ut lite fler på posten. Sen har jag packat och fixat fraktsedlar för allt som blivit betalt under kvällen som ska postas imorgon bitti. Dammsugat lägenheten har jag gjort också, det känns som att morgon dagen har alla förutsättningar för att bli bra. Adrian ligger raklång i mitt knä sedan några timmar tillbaka, trötta lilla älskling.. Nu blir det ny blöja och så ska vi krypa till kojs.
 
en bild från idag... konsten att uppskatta det lilla och enkla... :) här och nu.
 
 
Hoppas att ni haft en fin dag! 
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR