Mello-mys och en lugn unge..

Idag innan åtta så ficka jag ett sms från min fina S om att komma över och kolla på melodifestivalen och äta godis och jag är ju inte sen som är den! ;) Jag är heller inget Mello-fan men vi skulle tydligen häckla dem som uppträdde så det går ju an! :)  
 
Pappa robin och hans bästis skulle ändå spela på en fest i närheten och dricka Morgan så då kan ju vi också vara på vift. För första så kunde jag lägga ner lilla korven i vagnen och komma ut ut porten utan skrik och kalabalik(!!) sen gick vi en bit och efter några meter så hade han somnat...
 
Jag fick hjälp av min fina in i lägenheten så ser inte skulle guppa alltför mycket och sen så sov han vidare i vagnen i kanske 30 min till. Det har aaaaaaldrig hänt! Så mycket fritid hade jag inte haft på hela dagen. Sen gnydde han lite när han vaknade till,  fick mat och somnade om i famnen. 
 
Hipps vipps var klockan halv 00.30 och lillen har sovit och ätit om vartannat och vi har babblat och ätit godis!  Så skönt med en sån kväll,  det behövde jag verkligen! Sen är det alltid skönt att byta miljö ibland. Nu blir det sängen så vi orkar med en ny dag imorgon! ;)
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR