Morgonen hos oss...

I dag klev jag och lillen upp innan 9, pappi var redan iväg och rev och hade sig vid den tiden. I den här farten så kommer lägenheten av vara klar till slutet av nästa vecka! ;D Men det är tur att han får nått att göra den lilla rastlösa pappan. Vi pratade faktiskt om att han skulle köpa en till lägenhet för att bara fixa till och sälja, dels för att han ska ha nått att göra men också göra vinst vid försäljning :)
 
I övrigt så jag jag ätit mysfrukost i lugn och ro, Adrian man har lekt lite och sen när jag var klar så fick han mat och så somnade han igen. Jag passade då på att städa lite samt virka lite, nu är första beställningarna klara! 
 
 
Vi har även varit på promenad nyss med fina S och lilla baby E, lilleman ledsnade på att ligga i vagnen så fort vi kom ut och efter 10 minuter av (trötthets)-gråt så fick han sitta i selen och där somnade han innan jag ens knäppt på det sista spännet. Ja, man väljer ju sina fajter men denna är rätt meningslös. Men en glad nyhet är att det snart är dags för sittdelen! ;D
 
När vi var tillbakak på hemmaplan igen så blev det systemet samt mataffären för lite sista fix innan middagen ikväll, oxfilen och allt annat är redan inhandlat för att inte glömma majsen!, "glöm fi fan inte majsen!" ;D Nu har jag nyss tagit ut det som ska bli kärleksmums till kaffet senare, sen ska svalna och sen ska den få lite glasyr och kärlek i form av hjärt-strössel. Ska bli supermysigt att träffa alla igen!
 
Nu ska jag göra ett ryck här hemma i kampen mot gruset i hallen, jag hatar, hatar, hataaar grus under fötterna! Sen ska lilla mamman få på sig lite kläder och kliva ur dessa med kräks, dreggel, mjöl och gud vet vad jag har på tröjan! ;D
 
kram kraamNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR