Mysdag på stan...

Idag träffade jag sandra i stan. Jag klev upp lite innan lillen och gjorde mig i ordning och lagom tills jag var klar så vaknade han också. Vi åt frukost och gjorde oss klara.  Lillen sov hela vägen in och vaknade när vi var framme.

Vi har strosat lite och kollat in Newbie butiken sen har sandra shoppat lite vårnyheter till lilla chloe . Ja, det är tur att det inte blev en liten tjej nu för oss för jag glömmer själv bort vad jag kollade efter i affären när jag ser alla volangleggings, rosa och blommigt. haha! :D ...ojuste jag har en son! XD

När barnen hade ätit och vi babblat i nån timme så var det dags för lunch. Jag åt en supergod  pasta och barnen busade vidare. Jag längtar tills Adrian är bara lite äldre så de kan få nytta av varandra.


 Han har för övrigt varit en liten solstråle idag. Han är glad men trött så man måste fånga upp honom snabbt när han visar att han är trött. Nu ligger han på min mage och sover igen. Nu väntar vi på att klockan ska bli fredagsmys då pappi är klar. 

Idag så tänkte jag att jag skulle försöka mig på att klippa lillens naglar, sagt och gjort. Jag satte mig på toalettlocket med lillen i knät och vi sjöng lite och jag fick snällt klippa alla fingrar och tår samt fila dem. Japp så var det klart! haha

Idag har det även slagit mig hur tragiska vissa personer är. Men jag har gått förbi det stadiet och låter dem hållas. Det är intressant hur man på nått sätt alltid hamnar som center i deras universum. Varför kan de inte bara släppa? sluta vara så jäkla svartsjuka/avundsjuka,  jobba sin självkänsla och osäkerhet istället för att alltid fokusera på hur andra människor gör saker här i livet... ja speciellt när man inte gör nått vettigt själv utan bara klankar ner på andra.


Anonym

Visst är det mysigt ändå att klippa de där små naglarna som kan rivas så mycket?
Mysigt att ha det där lilla knytet på magen?
Vissa människor måste verkligen alltid bara klanka ned på andra, det är så frustrerande.
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR