Ny vecka!....

Inatt sov lillen i sin säng med undantag för en matning vid 03 men sen lade jag tillbaka honom igen utan att han vaknade eller gnällde, så himla duktig min lilla heffa! :) 
 
Tur att han har sina systrar för få kan han låna deras gamla filtar när han själv har kräkts ner alla sina! ;)
 
 
När pappa gått till jobbet så lade jag över honom hos mig och så sov vi vidare, men vid 09 så var det dags att gå upp tyckte lillen. Vi åt frukost och kollade några avsnitt av SOA sen satte vi fart! :)  Jag röjde lite i köket,  lillebror fick på sig kläder och hamnade i gymmet. Efter det så brände jag av lite fotning och lade upp typ 15 stycken tradera annonser så nu är det några klädpaket kvar och lite lösa saker. Sen är allt 110/116 klart. 
 
Idag vid 13 så åkte jag in till stan där sålde jag bort en didriksons overall så nu har jag bara det fleece fodrade boardman settet i 120  kvar sen är alla ytterkläder borta också. :) Sen dags att sätta fart med lillens saker också.  Behåller det finaste i 50-56 och resten gör jag mig av med. 
 
När du ändå var inne i stan så passade jag på att köpa fler pysventiler sen köpte jag även ett regnskydd från Elodie Details så nu är vi kittlade för både snö och regn.
 
 
Sen var det matpaus på Åhléns där blev det ett par svarta mini "uggs" och och ny onepiece som jag blev kär i direkt när jag såg den på instagram. 
 
 
Efter det så köpte vi med oss kaffe och hälsade på pappa som jobbade på waterfront. Snart ska vi laga middag och så var det dagens idag. 
 
kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR