Samlat energi...

Efter att ha fått vakna till lite imorse så var jag nästan människa igen. Natten var kämpig då lillen knorrade och sen fick feber från ingenstans. Resten av natten är en dimma....  jag vaknade med stentutte (mjölkstockning),  jag var uppe vid 04 och försökte pumpa, han började gråta hejdlöst borta i sovrummet så jag sprang tillbaka för att han inte skulle väcka sin sjuka pappi,  tröstade,  bytte blöja och pyste, en massa luft och bajs överallt,  mjölk på hela badrumsgolvet.. ja ni fattar! ville typ lipa..kaos... Vi dumpade hans pyjamas och så fick han alvedon. Vi bytte sovrum och somnade där istället.
 
När pappa gått till jobbet så gick vi tillbaka till vårt sovrum och sen vaknade vi vid 10 och så har han fått vara nära hela dagen. Jag fick i mig frukost och så gick vi och lade oss igen. 
 
Vid 12 fixade jag de sista paketen som skulle postas,  lillen sov en vända och jag hann äta lunch. Jag tror att det är tänderna som bråkar. Han har inga än men han gnager på allt, får feber utan förvarning,  är gnällig och vill vara nära och är knorrig på kvällarna. 
 
Efter dessa dagar så har jag funnit mig i att han är ändrad just nu. Den bebis jag lärt känna är bortrest just nu och ersatt av en något gnälligare modell som behöver kärlek och närhet,  för att sen komma tillbaka någon dag, sen. :) 
 
Dagarna från och med nu har gått tillbaka till ursprungs planen; att göra så lite som möjligt,  låta honom styra dagen,  få honom att sova så mycket som möjligt, sova när han sover och bara hinna med något av det viktigaste hemma. Det är så mycket enklare med detta som mantra om och om. 
 
Idag vid 16 så gick jag en promenad med min fina S. Först postade jag alla paket och hon passade på att handla mat. Sen gick vi igenom villaområdet, över bron,  längs tågspåret, bort till apoteket och sen hemåt igen.
 
 
Vi var ute i 2,5 timmar och lillen blev galen sekunden han lades ner i vagnen innan vi ens kommit hemifrån så efter en bit så fick det vara. Jag klädde på honom overallen och så fick han sitta i selen. Där somnade han efter 2 minuter och där satt han i 2,5 timmar.  Lilla mysgroda,  nära är det enda som duger just nu som sagt.
 
Overallen är så hemsk! Jag och S kunde inte sluta skratta åt se söta små öronen och värt var det när vi upptäckte den lilla svansen! :D Sen gjorde det ju inte det hela lättare att ta honom på allvar när han var en skitsur liten fluffig isbjörn! Haha 
  
 
 
Hemma igen så dumpade vi vagnen och gick och hämtade pizza sen har vi ätit och myst hela kvällen.  Efter maten så tog jag en dusch medans han sov i sin säng sen tände jag en massa ljus och så intog vi soffan och kollade på film. Adrian somnade i mitt knä vid kl 20 och sover än, trötta lilla älskling.
 
Jag har verkligen behövt en kväll som denna,  utan gråtattacker och panikskrik. Få ha honom liggandes i famnen, djupt sovandes, kämna hans värme och höra honom andras djupt och se honom snutta i sömnen så där rofullt...
 
Vi ska strax lägga oss och invänta pappa som jobbar sent idag. Och så får vi hoppas på en lika bra dag imorgon också! :) 
 
God natt! 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR