Cravings big time....

Idag gick pappa-robin upp med lillen innan mig så jag fick sova några timmar. Sov inget alls inatt. Varför är det så? Lillen sover och det är fritt fram att somna men då ligger man där bredvid klarvaken och lyssnar på hans andetag? Utöver det så låg han och sparkade på mig, hade en bråkig mage som jag fick pyssla med och pappa pratade i sömnen haha! De fick i alla fall ihop 10 timmars sömn och så hade jag 250 ml pumpat i kylen så då har men köpt sig en sovmorgon...även om det inte blev nått på plus-sidan.
 
 
 
Nu är vi hemma och fixar lite, lillen sover i sin säng så har har hunnit läsa lite tidning, tvättat sängkläderna i vår säng, städat och så fixar jag med foton. Jag beställde ju dryga 1000 foton här i veckan så de är påväg, sen ska jag göra en svartvit vägg med foton inne i lillens rum så de håller jag på att skriver ut nu.
Var inne på H&M här i veckan och de har fått in så himla mycket fint nu! Om några timmar ska jag och lillen in till stan med pappa och äta middag så jag tar mig nog ett var då innan vi ska ses. Man får lite hopp om våren i alla fall :)
 
Kläder från H&M, Lindex och Mini Rodini.
 
 
 
Ha en fin dag!
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR