Grillkväll....

Senare delen av eftermiddagen har spenderats hos hjärtats kusin. När vi kom det så hade de kört ihop sig lite så vi satte fart och hjälpte till. Bejb passade även på att fortsätta att montera deras garderob med tillhörande glasdörrar och själv har jag fixat och klipptgräset, tur att vi är så uttråkade här hemma! ;D
 
 
 
Nån timme senare hade kusinen kunnat komma från jobbet och vi hade satt fart med maten. Det finns inget bättre än att kunna sitta ner och njuta av god mat i solen när man precis innan har varit duktig och fått lite gjort! :) Senare på kvällen så följde jag med till stallet för att hjälpa till att rengöra alla vattenkar och hinkar ute i hästarnas hagar, fylla på vatten samt gosa med lilla Jacson!
 
 
 
 
Så skönt att bara få andas hästdoft och njuta av lugnet. Skulle lätt kunna tänka mig att bo på en gård och ha hästar. Så vi skulle kunna hitta nån tillsammans och så kan vi få bygga ett hus på marken så min sambo får sin morgonutsikt från de stora panoramafönstrena och så kan jag ha några hästar så får jenny sköta om dem! haha Tänk vad kul alla barnen skulle ha det! ;D Då skulle jag vilja ha det lite som "den vita drömgården".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR