Kuckeli-ku, klockan är....

04:00!!!... den enda gången som det känns okej att vakna vid denna tid är om vi ska ner till gaten och checka in för att vi är påväg någonstans. Men än ska vi inte ha det så roligt! :) Nej, utan detta är lillemans nya påfund! Sedan snart två veckor tillbaka så vaknar han kl 04.00 (prick!) eller 04.30 (prick!) och knorrar sedan, gnyr, äter, rullar runt, klättrar i sängen och lägger sig till rätta för att somna och sen börjar han om.. Såhär håller han på i 1-2 timmar innan han kommer till ro igen, oavsett om man håller honom i famnen eller ej.
 
 
Så denna gång så vaknade han kl 04.30 med att buffas och knorra. Försökt att mata men han bara brottas och stökar. Efter nästan en timme så tog jag med honom till sitt rum där jag fick brotta mig svettig när jag försökte byta böja samt få på en pyjamas då han även klöste sig sjäv. 
 
Efter det så var jag så arg och trött på att behöva vakna samma tid varje jäkla natt så jag lade mig i soffan i vardagsrummet för att lugna ner mig. Här ligger jag nu och lillen somnade tillslut...*phuue*...vette fan vad denna "fas" ska vara bra för. Men måtte den vara över snart för mamsi vill ha sovmorgon! :D haha
 
kraaam <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR