Och så somnade pojken och hans mamma....

När vi kommit hem och hunnit packa upp allt från dagens utflykt någorlunda så kom min lillebror förbi igen. Han tog ju en smygveckas semester nu innan vi sen åker till Kreta. Så han har kunnat vara en hel del hos oss och umgås och leka med Adrian. Jätteroligt att han vill vara en sån stor del i hans liv, det är han ju ;) Adrian tycker om honom så mycket!

Vi passade på att fylla upp kylen och handla det som behövdes för dagens middag. Min lillebror har ju velat att vi ska laga mat tillsammans så han ska kunna få lite tips påvägen, ett superbra sätt att lära sig om man inte är så kunnig när det kommer till att laga från grunden. 

När vi sen var mätta så har vi busat och kollat på tv. Idag har Adrian krypt ordentligt för första gången. Får se hur han kryper imorgon på golvet. Nu kröp han i soffan med en godisskål som mål, som han SKULLE få tag på! Så fina färger! ;)

Nu vet jag inte om det är för att min lillebror, Stefan, har varit här men Adrian får världens energikick på kvällarna numera! What ever you take, i need some of that! :D Han håller på att somna vid 20-tiden så jag matar, byter om och nattar men sen så hittar han massa energi och så är det fullt ös medvetslös i 3 timmar, tills det VERKLIGEN är slut. 

Han var typ helt svettig efter att ha jagat godisskålen i soffan, sen skulle han fumla runt och klättra i vår säng. Så han rullar runt, står på tå, kravlar och ålar och har sig. Sen pausar han lite och bara ligger på mage, sen gnuggar han ögonen och börjar om igen... Han är hopplös! :)

Vi sa hejdå til Stefan och gick och lade oss. Efter ett tag så tog jag upp honom i famnen och satt och matade honom igen. Sen så släppte han taget, rullade ner från mitt knä och ner i sängen, lade sig på mage och somnade... Jahapp, god natt då! :)Knäppa lilla farbror! Tänk så mycket bus det kan rymmas på 70 cm! :) Nu blir det sängen för imorgon ska jag göra pass, igen. 

Kram kram

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR