Sol och separationsångest...

...och så kom ääääntligen solen! Vi har haft en toppendag på alla sätt! Förmiddagen har ägnats åt bad på balkongen, lite fix hemma och lunch. Idag prövade vi att lyssna på babblarna med hörlurar haha! Superkul från första stund! ;D
 
 
Jag och lillen skulle först på kalas men sen fick vi höra att det blivit inställt så vi tog med oss vårt fika och styrde mot våra favoriter direkt istället! När har vi njutit av solen på deras vindstilla altan. Några timmar senare så droppade fler underbaringar in och Adrian har busat järnet hela dagen. Sen har vi grillat as goda hamburgare och myst vidare! :)
 
 
 
 
Efter att vi kom hem så fick han busa lite till och nu så har han sovit som en sten sedan kl 22. Vi tog nya vagnen ner dit och den fungerar verkligen toppen! Smidig att köra och att ta med på bussen, lätt att bära upp för trappor etc med honom i. Och han somnar direkt i den! ;) Den kommer att bli kanon på kreta, under helger och till dagis! 
 
Efter att han somnade så gjorde jag en kopp te och värmde en bit av kärleksmumsen som jag bakade innan vi åkte mot favvisarna, sååå god! :) Jag har börjat kolla på "Orange is the new black" igen, dock känns den tredje säsongen sjukt seg..men det fungerar att slö titta på! :D
 
Imorgon ska jag fixa de sista dopkorten och träffa min pappa och älskade lillebror. Sen så blir det bara att slappa och njuta av vädret, så som det ska vara! 
 
kram kram
 



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR