Andas ut...

Herre gud vilken dag! Haha! jag kunde inte sova så mycket i natt så barnen fick gå själva till skolan, ville inte väcka lillebror som var helt sänkt. Vi sov någon timme till och fredags-fixade sedan hemma. Jag dammsög,  städade badrummen, vek tvätt och tvättade och plockade. Sen tänkte jag gå och hämta Ella som slutade skolan, bara det att jag var 30 min tidig så det fick bli lite mer promenad. 


Sen åkte vi till port 73. Där blev det lite nytt till lillebror i nästa storlek då Kappahl har 25% på alla barnkläder. Sen fick Ella sin efterlängtade topp då jag hade 30% på ett valfritt barnplagg. Sen tog vi en fika på Waynes och busade med lillebror. Efter det så handlade vi till middagen och lördagsfrukosten och köpte presentkort för att komplettera med till morgondagens kalas. På Willys blev det lite tokigt då min mobil och alla kort försvann innan jag ens lämnat första anhalten i affären. Och vid det laget så hade jag redan stängt av så det är för typiskt så jag orkade typ inte bli orolig ens... så klart så skulle jag för första gången i mitt liv tappa/bli av med något just idag!... :/

Jag har som tur barnvagn så man kan ju snylta sig på bussen så man kommer hem... mitt sl kort låg ju där i också. Jag kan inte ringa någon och jag kan inte betala för maten och alltså inte handla, väl hemma finns inga andra mobiler heller för att nå pappan då de försvann på andra sidan jorden och vår reserv saknar simkort.. haha asså jag pallade inte. 

Jag fick hjälp av en snäll pappa mitt i fredagahandlingen! ♡ Han hade ringt 8 gånger och gått runt och lyssnat där jag gått men så klart var den på ljudlöst. Så antingen har någon tagit den ur vagnen, eller så har jag lagt ifrån mig den. 

Hela vagnen tömdes och utan ett spår.  Sen fick jag nån bild av att den kan vara och mycket riktigt. Uppe på en hylla i ansiktshöjd men täckt av en kantlist och prisskylt, därför syntes den inte trots att jag kollade där först.

Så efter mycket om och men så kunde vi fortsätta. Herregud säger jag bara! haha

Till middag blev det supermumsiga hamburgare. Lillen sover och vi andra har fredagsmys och kollar film, croddarna! :) "släpp lös bebiseeeen".... haha! 


Det är så mysigt när familjen har lite dynamik. Man har lilla pajasen som är för söt för sitt egna bästa men som inte kan göra så mycket än. Sen har man de större barnen som uppskattar andra saker och behöver en annan stimulans.

Det är lite som en gott och blandatpåse. Men det är väl det en familj är,  en perfekt blandning av olika sorter, i ett liv av sött och salt där man tillsammans gör familjen komplett och saknas en sort så är det inte samma sak. 
♡♡♡♡

kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR