Äntligen sängen...

Har nu krypit ner i sängen med min lilla mysis! Älskade lilla 7 kilos klump, åh vad jag älskar dig! Så kul nu när han växer och hans personlighet blommar ut. Han är så himla glad jämt! :) Han är rolig och numera även en mammagris.. haha.
 
Idag så hämtade vi hem Ellas kompis samtidigt efter mellis. De har lekt och busat sen bakade vi äppelpaj och kollade på film.
 
 
 
 
 
Hon lämnades och så mötte vi storasyster också och så gick vi hemåt. Livet utan mobiler fungerar förvånansvärt bra. Man får kommunicera på morgonen om när man vill hem och lämna lapp på köksbordet om man ska någonstans. Precis som på gamla tiden! ;).... om bara datorerna kunde tappas bort också.
 
Vi har läst läxor och ätit god middag. Sen gjorde vi oss i ordning för att kolla på tävlingslagens uppvisningsnummer inför DM i cheerleading. Vi kommer ju inte kunna se DM i uppsala i år som det var tänkt så det var det närmast bästa! :)  Sen väl hemma så packades väskorna och kläder valdes sen så borstade vi tänderna och hoppade i säng. :) 
 
Där borta så lyckades jag glömma lillens jacka då jag tog av den och lade den en bit bort,  kommer aldrig att hända igen!! Men som TUR är så fick jag tag på den så jag ska hämta Jackan imorgon. Jag ringde dotterns tränare som i sin tur ringde sin kollega som vi träffade där, som var kvar som plockade med sig den...ghaaah. 
 
Adrians fina fina mini rodini jacka! ♡ Så nu så jag aldrig lägga nått på något annat ställe än i vagnen. Det gäller mobiler på Willys också...suck. Skyller på amningshjärna. Men inte ok. Jag är ju hjärna åt 3 barn och 4 vuxna i denna familj så jag får inte börja glömma bort saker.
 
Imorgon är det fredag,  äntligen! Vi ska verkligen mysa deluxe imorgon!  Barnen har lovat att hjälpa till så vi blir klara med allt hemma i tid så vi kan laga mat i god tid tills pappa kommer så vi får maximalt med filmmys-tid! :) Imorgon tänker jag också släppa allt och delta i högen i soffan, det är jag fan värd! :)
 
Kram på er nu ska jag attack-sova :)
God natt!

Mumsigt :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR