Grym dag!

Morgonen gick som smort sen tog jag och lillen tåget för att röra lite på fläsket med 60 svettiga minuter av strong mama!


 Tränade med Sandra och vi hade skit kul. En massa bebisar grät typ hela passet och Adrian låg i sin baby sitter och pillade snäll med sina leksaker. När någon bebis grät så tittade han mot dem och brände av en skeptisk blick haha! Roliga unge! 

Jag har med mig babysittern och lite olika leksaker. Sen byter jag ut typ var 20:e minut så han får lite nytt att titta på. Benen var även helt okej trots att det typ bara blev ben och axlar igår. Nu är nästa pass inplanerat tills på fredag.

En timme Gick snabbt. Jag hoppade in i en snabbdusch sen fick kidsen mat och sen blev det mammalunch på Waynes. Lillen fick sitta i barnstol för första gången och det var roligt.Sen tittade vi runt lite. Det blev lite nytt till lilleman på H&M och sen tvål och doftpinnar på Rituals. Ella hämtades vid 15 sen gick vi hem och mös. En upprörd elin kom hem strax efter,  kompisar och att växa upp är inte alltid lätt. Har peppat henne och gett en massa tips, folk kan inte bete sig hur som helst... ta ingen skit! och skit ska skit ha!

Imorgon är det skola i vanlig ordning,  har ordnat så att Ella ska få ta hem en kompis imorgon efter skolan  (hon hängde utanför elins dörr när hon hade kompisar tidigare i veckan.. det är bara att göra)... så de ska få busa! :) Vi ska baka äppelpaj och gå på cheeruppvisning eftersom alla biljetterna till DM i uppsala är slutsålda.  

Jag och lillo ska ha vilodag från gymmet. Ska planera upp plugget också. Sen ska vi ner till källaren med lite saker och gå en lång promenad! 

Fyllde ju år idag också och har fått en massa uppvaktning av nära och kära. Har spenderat den med mina favoritdvärgar och blivit överöst med presenter och teckningar i alla färger och former! Jag är sååå bortskämd! :) 

Kram och god natt! ♡ ♡ NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR