Lördagen....

Hoppas att ni alla har haft en grym dag och hann fånga lite av solens strålar som kom! :) Vi har promenerat från Jordbro till handen med lillo och vår lilla stor-korv då systern var på träning. Där hälsade vi på bästa Natta och så blev det lite nytt till pappi. Jag prövade en Canna Cardigan från Odd Molly med rosa band, har de den med grått band. Då utbrister Ella "Åh vad söt den var på dig!! Ta den!"... Jo, nästa gång jag har 1700 kr över igen ;D 
 
Efter det så handlades resten till söndagens kalasfika och så åkte vi hemåt för att äta lunch. Efter middagen har varit sååå slapp! Vi har vilat lite här var, jag och pappi och lillo... haha! Barnen har lekt tillsammans och var för sig och mellan mitt försök till att vila så handlade jag lite i Ellas affär! :)
 
Vid 16-tiden så åkte vi iväg för lite middag. Tanken var ju först Fridays men med en liten kille som redan nu är lite trött och därmed oberäknerlig så är det en dum idé. Det fick bli O'Learys istället och Elin fick tillslut smaka på Strawberry lemonade! Ja, alltså twister slush! ;D Lika god som jag lovat!!
 
Vid 18-tiden så rörde vi oss hemåt och så hyrde vi lite film på vägen bl.a nya Monster High filmen.  Sen så fortsatte myset här hemma! :) Tjejerna har haft pappa mys och jag har vilat med lillen och fått honom att somna för natten, han var trött redan vid 19 idag. men vi har busat heeeela dagen! :)
 
Nu ska jag lägga mig i soffan jag också och ladda inför imorgon! :)
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR