Min lilla varma mysis....

Frukost är intagen, barnens väskor är packade och de har nu gått iväg för att möta upp en vän och gå till skolan för ännu en fartfylld dag! :)

 Ella vill hem strax efter att skolan är slut så vi ska handla inför middagen och baka tillsammans. Hon skiner verkligen upp som en sol när hon får egentid och baka (+ äta smet) råkar vara en av favoritsysslorna efter att pyssla. Den där söta ungen kan pyssla i timmar så länge man hjälper till att peppa lite och komma med tips! ♡

Det är så skönt med morgnarna här hemma... Allt bara flyter på. Vi äter mysfrukost och pratar om allt och inget. Kläderna och väskorna är packade och valda sen dagen innan. Man hinner smälta maten och kolla på lite tv i soffan innan det är dags att gå. Vi kan gå bort i lugn takt och de hinner vakna till och så en bra dos med syre innan de ska in i klassrummet. Och skulle det bli komplikationer eller fjams då har man hela tv-spel till godo. Belöning efter prestation :) dvs 100% cirkusfritt.

Jag kramade barnen hejdå och påminde Elin om sin väska... ja hon skulle ju bara ha med sig en sak utöver henne själv...*suck*.. visst kan man tillämpa eget ansvar men det är ju barn trots allt, varav en är "dement", så lite hjälp på vägen behöver de ändå.

 De får göra allt själva och packa men som förälder så får man ju hålla ett litet observerade öga för vad lär dem sig av att upptäcka att de glömt simkläder när hela klassen ska iväg och simma eller att inte Kunna leka snöbollskrig på rasten då vantarna ligger i hallen?

När de gått så kröp jag ner hos min lilla mysis igen. Han jag sovit hela natten och morgonen utan ett knyst. I natt när han gnytt så har jag skyndat mig som vanligt med mat men han har bara velat vara nära. Så han har sovit hela natten och hela morgonen! Haha... inte jag. ;)


Han äter lite sporadiskt och ligger och fiser. Tänk att pruttar kan vara så kul och så otroligt sött?...haha.

Idag blir det kanske promenix med S,  vi har inte sets på hela veckan. Men innan dess ska jag hinna sova och sen ska det bakas som aldrig förr! Får se vad Ella känner för att baka idag? :)

ha en fin dag!
Madeleine

Mysigt med fredagsbak, har också en tjej som gillar pyssel och bakning.

Madeleine
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR