Nackdelen med sprickor i fasaden är att de tenderar att bli värre under vintern...

Dags att krypa ner efter en underbar dag! Lillen har varit på ett strålade humör hela dagen och förstått att man ska sova när man börjar bli kinkig ;) Vi var i handen en sväng innan det var dags att hämta innan skolan.
 
Yngsta dottern har varit på en arla - bondgård idag och hade så mycket att berätta! Det fanns alla möjliga djur! Hästar, får, söta och pussglada kossor och morgontrötta ankor.
 
 
 
Hon älskar när jag hämtar henne för då får hon berätta ostört om allt hon har gjort utan att hennes pratglada syster avbryter ♡ ...Det är för övrigt något som vi får jobba vidare med här hemma märkte jag. 
 
Bara vid middagen så hände det 3 gånger till och för henne själv så blir det ju bara så för att hon inte tänker på det. Hon är så tjattrig och uppe i det blå och henne själv är det viktigaste i livet! ;) Och den vanligaste övergångsfrasen från att någon berättar något tills att hon klämmer sig in är; "Aaa men aja..." Sen är hon ju så duktig på mycket och det vet hon så hon kan nog lätt köra över folk både i klassrummet och vid matbordet om ingen säger till. Älskade lilla mini-tweenie ♡
 
Sen blev det bus ute i 4 timmar, middag som sagt och läxläsning innan det. Jag och Ellis hade lektion i ental och tiotal så nu är hon med och kan även briljera med hundratal. Det har duschat och lästs :) Jag, Ella och lillebror har läst saga i hennes säng och det var precis lika mysigt som det låter! :) Boken och alla färgerna var fascinerande! ♡ ....och än så länge sitter alla sidor kvar i boken.
 
 
 
Har nyss tagit en lång och varm dusch och har nu krypit ner bredvid min lilla mysis och hans snygga pappa. Imorgon är det fredag och jag har redan att behagligt och efterlängtat pirr i magen!
 
kram alla fina och god natt! ♡ 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR