På väg...


Då sitter vi på tåget igen påväg för att träna. Imorse trodde elin att vi sa att vi skulle åka och bada efter skolan och så blev hon jätte glad, men sen förtydligade jag att det var ella som idag skulle simma med skolan. Så jag vet vad som måste göras inom en snar framtid :)... kanske inte just idag då det kommer att bli lite kämpigt både tids och energimässigt.

 Allt detta var pga lilla retstickan ella tog upp Victorias secret tvålen som låg nedpackad i sin väska (som typ är elins... eller elin tog den ur min låda och sa "ååååh!"..)...och så säger ella "åh den doftar så gott! ......åh så gott den luktar! men asså shit den luktar såååå gott! ...och så tittar hon upp och söker efter sin systers blick.

 Då behövde jag tillrättavisa fröken med en blick som hette duga att "men åh så KUL att du FÅR ta med den till simhallen!" och så åkte den ner snabbare än snabbt i väskan igen. Och så här hålls det på dagarna långa! syskonkärlek... finns det något bättre? ;) haha

Nu är jag och lillen strax framme. Vi ska träffa Sandra och gå på strongmama i 60 min helt ok belastning nu i början. Sen är det ju ingen konst att träna själv men jag ska ju göra nått av lill-fisen också och än så länge funkar det bra att ha med honom men jag vill pröva mini-sats snart också. 

Efteråt så blir det lunch och stros innan jag ska hämta ella i skolan. Har ett svagt minne av att jag lovade att vi skulle baka äppelpaj idag också. Så det är bara att sätta fart på en gång så att allt hinns med.

kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR