Sagt och gjort...

Idag har det varit strålande sol hela dagen lång, äntligen kan man tro att det är vår på riktigt! Då dagens ursprungliga planer blev ändrade så gick jag loss på fönstrena här hemma i stället.

 Lillen tyckte att 20 minuters sovstunder passade bra idag så hann jag bara med hälften. Men det är skönt att vara klar med den soligaste sidan i alla fall. Det känns som att fönstrena har hånat en hela veckan med hur de har sett ut! Haha så nu är det officiellt vår! ;)

Övriga lägenheten hann också få sig en omgång. Så ni är tvättkorgarna tomma,  badrummen är rena och lägenheten är dammsugad ,urvädrad och skurad. Imorgon tar jag alla fönster på andra sidan! ;) 

Lill-fisen ligger och sover sött i mitt knä och jag har nyss kollat på step brothers. Jag kommer aldrig att tröttna på Will Ferell! :) sambon och hans pappa är iväg och målar lägenheten, nu är det inte långt kvar. 

Imorgon blir det antagligen stan med S. Det blir att kolla vårnyheter och bara mysa. Hoppas att småttingarna vaknar på bra humör så vi kan busa i solen! :) 

Kram och godnatt!

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR