Adrian 5 månader....

Idag fyller vårt lilla lyckopiller hela 5 månader! Innan man har en liten bebis hemma så räknar man tiden helt annorlunda. Nu bara swishar månaderna förbi! Med tjejerna så räknar man ju år,  eller halvår på sin höjd! Men fort går även det. :)
 
 
Nu när han passerat 5 månaders strecket så har vi nu en helt ny unge! Det var som att trycka på en knapp och så var han helt annorlunda och kunde 20 nya saker. Hans favorit syssla är nu att rulla från rygg till mage och tvärt om. Hans brummade läte med läpparna har övergått till bubblor och spottade! haha Hans ben och armar blev 10 cm åt alla håll för han är fasiken överallt och pillar!
 
Man vänder ryggen till för att kolla vad systrarna ville och så har han vänt på sig från rygg till mage och kommit halvvägs ut ur rummet haha.. Byta blöja börjar bli till en kamp, han ska slita av blöjan, välta ner saker så de hamnar bakom tvättmaskinen och sparka ner våtservetter och allt annat som man kan sparka ner! haha 
 
Han är nu 69 cm lång och väger 7500g. Han är så himla glad jämt och pratar som bra den! Han sitter bra men kan ändå tippa åt ena sidan så helt stabil är han inte än. Angående krypningen så kan han ställa sig i redo-position men några riktiga krypsteg tar han ej, men framåt kommer han på nått sätt och bakåt är han en fena på! ;D
 
Han är en matglad kille som nu sitter fint i stolen när det är dags att äta. Han gillar att stoppa skeden i munnen själv och att dricka vatten ur glas :) Nu ska vi bara få fason med hans sovmönster på nätterna!
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR