Dagen idag....

Tanken var att kan skulle träna men då lilleman ville sova lite längre efter frukosten så hoppade jag det. Det skulle bara hunnit bli en snabbis tillslut innan vi skulle till läkaren och är han trött så kommer jag ändå få springa fram och tillbaka till mini-sats och så kommer han inte vara så medgörlig hos läkaren och det är det viktigaste idag. :)
 
 
Han har gått upp ännu mer sen vi sist kollade så nu väger han 7650g! :) Även han älskar maten som jag lagar! ;D Efter läkarundersökningen så var det dags för blodprov men det tog en sån tid så jag passade på att mata honom då han började bli kinkig. Han somnar ju självfallet och hinner sova en bra stund innan det äntligen är vår tur. Försökte allt möjligt för att få honom att vakna, ja allt utom att skrika på honom men han sov så gott trots att jag pratade och flyttade runt med honom. När fingret skulle spritas så vaknade han av att det blev kallt och sekunden efter kom sticket. Men efter lite imse-vimse-spindel i kör och ett mindre rör senare så var det klart och lillebror skrattade igen. 
 
När vi var klara så åkte vi iväg och hämtade syster från skolan, hon cyklade sedan hem i världens fart och vi kom efter. Lillen ville inte ligga i vagnen utan hade nu protesterat tydligt i ett bra tag. Så han åkte upp på axeln och efter sen stund blev det väldigt tyst, tröttis. Resten av kvällen så har vi ätit mat, gjort läxor, pysslat och ritat ko-tröja! :) Ska strax ge mig på tvätten så jag är klar tills lillen ska i säng! 
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR