Ja, tänk om hon blir det....

 Idag var det fritidshemmets dag och då fikar barnen, går tipsrunda och tävlar lite. Jag har varit i handen hela förmiddagen och kollat nytt till lillen och ätit lunch med S. Sen så åkte vi mot skolan och så möttes jag och lillebror av en massa glada barn som kom springandes...och sen möttes vi av inte en helt ovanlig kommentar...
 
"Tänk om mamma blir arg nu för att vi gör lite med dig?"...
 
Det är så konstigt att efter 7 år så känner barnen att de fortfarande måste passa sig. De får inte prata öppet om mig, de får inte säga hej till mig när se ser mig och de vet inte om de får göra någon gren med mig när jag dyker upp. Så hade de ju inte känt om det inte hade varit befogat från en rad andra händelser sedan tidigare.
 
Men jag sa till barnen direkt när jag kom att de kunde få göra något med mig medans de väntade om de ville. Annars så kan de spara allt tills mamma kommer vid 16.30 tiden (om 2 timmar), just för att de inte ska behöva välja eller göra någon besviken. Men oftast så hinns det inte med sen utan då ska man hem och då vill jag inte att de ska känna att de har sparat allt och väntat hela dagen för att sen kanske inte hinna med nått eller om det börjar regna.
 
Men vi gick tipsrundan i alla fall för sen tar ju lite tid sen fick de hämta ut sitt fika och så fick dem mitt fika då jag inte får äta något ändå. Sen så kan de spara grenarna till sen när mamma kommer. Efter ett tag så började lillebror bli trött så vi rörde oss hem till S. Men ändå så är det helt sjukt att de ska behöva känna så i överhuvudtaget. Tänk så skönt det är för alla de barn som slipper känna den där klumpen i magen, de som bara kan få vara barn och tycka om vem de vill, framförallt i sin familj utan att behöva oroa sig för att någon ska bli arg..
 
kram kram
Malin

Fy fasiken, stackars barn alltså. :-(

Marie

Så tråkigt, framför allt för barnen....de tvingas tänka som vuxna,,,Kram!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR