Jag anar sprickor i luftslottet...

Idag har jag haft en supermysig dag tillsammans med S. Jag mötte upp henne och E efter att de gjort pass, ja snart så måste vi fixa ett pass till Adrian också! :) Tänk att han redan ska få åka på sin andra resa! ;D Sen trosade vi runt lite och kollade in det vanliga och hittade faktiskt lite nytt till alla barnen.
 
Så nu har Adrian även sin kalas outfit klar för det stora kommande kalaset! :) Sen kurrade det till i magen och vi tog en lunch på espresso house. När har barnen roat sig kungligt som ni har kunnat se på instagram. Adrian satte mitt emot E och as garvade! haha Knäppisar! Vid 14 så började vi röra på oss för att åka och göra lite tipsrunda med kidsen.
 
Vi blev inte så långvariga då A började bli trött så vi promenerade hem till S och hängde lite innan det var dags att gå hem för att laga matt och fixa lite. Jag dammsög lite och tände en massa ljus så kvällen har spenderat här i värmen medans det har smattrat på rutorna, mysigt! :)
 
Nu har jag nyss tagit en dusch och ska strax få massage, det behöver min onda rygg. Jag har ju kånkat lilla farbrorn i selen hela dagen :) Imorgon är en oplanerad dag än så länge men jag har väl några saker jag skulle vilja göra men med hur Adrian kan vara nu om dagarna så tar jag dagarna som de kommer! ;D
 
kram på er!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR