Nu tar vi helg!...

Idag fick jag allt gjort här hemma som jag ville hinna med! Så skön känsla! :) Pappi slutade vid kl 13 och köpte med sig kaffe från Nespresso på vägen hem och vi ska strax sätta igång med köttet till kvällens middag. Lilleman sover i selen sedan någon timme tillbaka så jag fixar vidare men i något långsammare tempo. Hittade en rolig sak som fick mig att le.. ni vet när man är mammaledig och hemma och vill unna sig lite kvällslyx?...Ja, då brukar jag köpa nån tidning och nått gott till. Men sen slår verkligheten en som en käftsmäll, "men ungen somnar ju aldrig!".. haha.. eller så somnade man själv.
 
 
Jag tog en ny prenumeration på mama då mina andra gått ut och jag tänkte att "ja, men det kan ju vara kul".. Nu har jag 5 helt nya oöppnade tidningar som ligger bredvid soffan, varav mama hann komma igen! haha Kommer ihåg när jag var yngre och jobbade med tidiningsprenumerationer och hur jag satt och mimade "bullshit" för mig själv till alla mammor som menade att de aaaaaaaldrig, alllldriiiiig hann läsa tidning. För så klart att man hinner det?!...
 
NEJ! DET GÖÖÖR MAN INTE! haha
 
kram kram
 
Madeleine

Bläddra i en tidning låter ju så enkelt, men som sagt inte alltid lätt med små barn att få till den där lilla stunden :)

Madeleine
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR