Strålande morgon...

Efter en ordentlig mysfrukost i magarna så är vi nu på väg mot Grönan för en heldag av bus! :) Vi har i alla fall stört tur med vädret!! Elin har satt i linser så vi även slipper att leta glasögon på nån attraktions botten. Barnens skor är även nymärkta så om de virrar bort sig så kan de ringa :)... då man har i alla fall en viss dotter med sig så måste man förbereda sig på allt. Och nu har man ju haft 7 år på sig att gradera sig för alla tänkbara situationer ändå överraskar hon en haha!

Igår hade vi filmmys och en av elins kompisar stannade kvar på middag så åt vi en massa godis och hade det bra!  Lillen har varit knölig inatt igen med en jätte dump i blöjan på morgonen som resultat. Så nu vet jag att det har berott på det. Men jag har behövt sova på soffan en vända för att få lite sömn och sen somnade jag sittandes med honom så det blev inte mycket sömn inatt heller. 

Men som mamma så lever man på skratt, så sömn är sekundärt! ;) Tjejerna vill stanna längre men imorgon är det tyvärr dags att åka hem. Men som vanligt så går det fort så snart är de tillbaka igen. Övriga familjen ska istället spendera dagen i solen, bada och grilla med våra favoriter! :)

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR