Barcelona om en vecka...

Om exakt en vecka så sitter jag och lillen på ett flyg ner till Barcelona för att spendera helgen och komma iväg lite. Pappi är där nere och jobbar med typ det största som någon någonsin har gjort och kommer att få göra i sina liv, och vår lilla pappi har planerat och satt ihop typ allt av teknikbiten! Du är så otroligt begåvad! 
 
 
Jag och lillen har första dagen för oss själva men det blir toppen! Då kan vi (jag) passa på och kolla där jag vill då mycket kommer att vara stängt på söndag. Sen till 20-tiden så blir pappi ledig och så går vi nog och äter nått. Ska bli lite små spännande att vara "vilse" i en helt ny stad. Frihet om inte annat!
 
kram kram

Åh jag var i Barcelona i somras, underbar stad verkligen!

Svar: Åh vad härligt! Har du några bra tips du vill bjuda på? ;D
Linda Mark

Sanna

Härligt med BCN, bodde där ett par år, ni kommer säkert ha en massa kul :)

Svar: Åh men då sitter du säkert på lite bra tips? ;D det blir åt det lugna hållet denna gång. Sambon jobbar där nere och företaget flyger ner mig och vår son och lägger till några dagar på hotellet.

Så jag och sonen flyger själva från Stockholm tidigt på lördag morgon och är framme ca kl 10 i Barcelona. Sen ska vi till hotellet som ska ligga vid havet? Nere vid en stor festanläggning cbn/csbn(?)

Så vi har hela första dagen själva, vet ej vad något ligger i förhållande än. Men sen på söndag så vet jag inte hur pass stängt allt är, så om jag ska passa på att göra saker på lördagen?

Pappan slutar vid 20-tiden vid anläggningen sen ska vi väl äta nått och sen har vi söndagen och halva måndagen tillsammans.

Hur är det med taxi från flygplatsen med en liten kille på 1 år, tänker på bilstolar osv.

Förlåt för en massa frågor! ;)
Kram kram
Linda Mark

Åhhh vad avis jag blir :)

Svar: Får se om du är lika avis sen när mitt blogginlägg om svettig flygresa på 3timmar med en rastlös 1-åring! ;) förhoppningsvis så sover han hela flygningen. Sen har jag helt solo första dagen, i en helt ny STOR stad med en rastlös rymling till ettåring! Haha!
Äh! Det ska nog gå bra! Det finns ju koppel!

Kram kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR