Första dagen i Barcelona...

Natten innan vi skulle upp och iväg så hann jag landa på kudden i 30 minuter, men vad gör det när vi snart skulle få träffa pappa igen? :) 

Trots att vi var på flygplatsen i god tid så fick jag springa på final call genom hela Arlanda då gaten ligger på helt andra sidan. Jag bytte blöja på Adrian innan säkerhetskontrollen men det var allt. Men hann, och när vi kom fram så var det fortfarande kö in på planet. 

Adrian höll låda och somnade sen tillslut efter 1,5 timme och då cirka 2 timmar kvar... Phuuue..


Direkt när vi klivit av planet så träffade vi en av pappas chefer som skulle med samma plan hem igen. Det hade gått jättebra och pappi hade varit så grym! Så vi skulle klappa honom lite extra på axeln. 

Väl framme så stod en Chafför och väntade på oss vid utgången efter väskuthämtningen. Vi fick en stor minibuss med barnstol för oss själva. Sedan 20 minuter senare så var vi framme på hotellet och sen kom pappi förbi och gick med oss upp på rummet.


Åh,  den lyckan när han fick hålla om Adrian igen! :) Kan bara föreställa mig. Den längsta pausen ifrån honom är efter en jobbdag haha! :)

Vi vilade en timme eller så sen begav vi oss till gallerian Diagonal Mar som ligger precis brevid. Asså gallerian är så stor så att det är stört! Kan inte ens försöka att likna det med något. 

Här är det sol och 19 grader! 
 

Snabbspolat framåt så har vi sedan mött upp pappa på lunch, kollat in vart tunnelbanan går och sedan mött upp pappa efter att han blev klar med allt och så har vi ätit middag och sedan lagt oss i bra tid.


Imorgon blir det hotellfrukost och en tripp in till staden med diverse sevärdigheter. 

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR