BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT...

Imorse tog hela familjen sovmorgon till strax efter 07, skrattade lite när en sömnig sambo menade att han ska upp kl halv och göra frukost till tjejerna... Ja, då åker de strax till skolan så ligg kvar och vänta tills halv du! Haha... Ja vi var ju tydligen lite längre fram i schemat! ;) 

När tjejerna skruttat iväg så gjorde lilla familjen sig ordning för promenad och dagis/förskole-besök... Adrian somnade sen i vagnen och sov i en timme tills vi körde in på deras gård.

Vi kollade runt och fick förklarat för oss hur verksamheten ser ut, vad man prioriterar och hur de tänker kring barnens lärande och utveckling. Adrian gick in och lekte med barnen på en gång och hoppade på alla madrasser i vilorummet! :)

 Det kommer bli så bra så det här. Han är så med, han älskar barn och att få busa. Han kommer att utvecklas så mycket när han kommer att så dela dagarna med andra barn i samma ålder.

När vi var klara en timme senare så åkte vi med pappa till jobbet och åt lunch. Bi morsade lite på kollegorna innan vi åkte in mot stan för att göra lite ärenden och spana efter jacka till mamma. Adrian somnade ca 2 minuter efter att jag lämnat jobbet och så sov han en bra stund så jag hann med allt jag skulle. 

Kvällen har bestått av bus med de andra kidsen, det har tränats, ätit hamburgare och läst saga. Jag ska nu hoppa in i en dusch och inta soffläge! 

Bilder från idag

Killen som sitter som ett ljus när han får äta själv.. 


Glass på frozen yoghurt factory


Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR