BÖRJAN PÅ SLUTET

Idag har varit en bra dag på många sätt men samtidigt tråkig. Jag har kommit till insikt tror jag. En mening som direkt ryker upp är "Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra"...Och jag tror att det är dags nu. Att klippa navelsträngen helt enkelt!

Man kan inte ändra på allt och när det inte går så måste man tyvärr ta det, acceptera det, släppa det och gå vidare. Idag tror jag är dagen då jag ger upp, släpper och går vidare. Jag kommer fortfarande hålla kvar vid det men jag släpper det och bryr mig inte. Det är och får vara som det är. 

Man kan inte kämpa ensam. Man kan inte jobba i motvind, även om man faktiskt har några få som hjälper till i samma riktning för att de också tror på att det ska gå. Alla måste gå åt samma håll och förstå varför vi gör det... Annars är det dömt att misslyckas och så har det varit läääänge. Jag är helt enkelt för optimistisk för att inse sanningen, för engagerad för mitt eget bästa, för driven och för envis. 

För många faktorer gör så att det är för svårt att rädda. Det som en gång varit är förbi och kommer aldrig att bli det samma. Det är den bilden som jag har hållit fast vid, att det SKA gå. Men så som det är nu så kommer det aldrig gå och jag kan inte lösa det. 

Ikväll kommer jag att minnas tillbaka på tiden som var och hur jävla grym den varit och hur roligt vi haft på vägen! Och samtidigt så släpper jag taget. För då var då och nu är nu. 

Nu blir det hem och äta svingod sushi, mysa med världens bästa sambo och pussa på världens finaste barn och ha en fantastisk lördag! En dörr stängs som stått på glänt för länge och nu är det bra. Och det känns skönt. Closure. 

Kram kram på er! 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR