BUSUNGE

Dagen lider mot sitt slut. Jag har haft en toppendag med Adrian! Vi har busat, gått på promenad och skrattat så jag fått tårar i ögonen. Han är så jäkla rolig! 

Idag har jag härmat ljudet av ett spöke "buuuhuuuu" och när man gör det lågt och sedan högre nästa gång så as-garvar han! Haha! Han kiknar verkligen och så ser man hans tänder och han bara skrattar och ler med hela kroppen och ansiktet och det blir bara för mycket! Sen skrattar han för att jag skrattar och så skrattar jag ännu mer! Åh, haha orkar inte! <3

Idag har jag även hunnit helgfixa här hemma. Tvättkorgarna är tomma, badrummen är rena, vikt in tvätten, jag har hunnit fota alla våra snowboardboots, läsa lite mer och gjort i ordning på tjejernas rum. Idag har vi haft shrek-maraton här hemma. Asså varför kollar vi inte på de oftare? De är ju skitroliga! 

Adrian sover nu sedan kl 18.30. Vi har som sagt busat heeeela dagen så han somnade rätt så snabbt idag! ;) Nu inväntar jag mitt finaste som strax kommer hem från jobbet. Han kan nu sätta punkt för ett stort jobb som han hållt på med i flera veckor, skönt, även för mig då jag får dra extra! :) Jag har önskat pizza som han ska hämta på vägen. Äntligen helg igen! :)

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR